NederlandsFransEngels
HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Om nog beter te presteren werd in 2002 het plan tot uitvoer gebracht om twee bedrijven, met beiden hun specifieke kennis op Frankrijk, samen te smelten tot één totale dienstverlener met als specialisme het transport van en naar Frankrijk.

Winde internationaal Transport met de kennis van het physieke transport en de exploitatie van eigen vrachtauto's en GTFrance, specialist in bevrachting en expeditie. Beide bedrijven hadden op zichzelf al als werkterrein Benelux-Frankrijk v.v. en het lag voor de hand om alle kennis te bundelen en het geheel naar een nog hoger niveau te brengen. En dat is gelukt !

We mogen zeggen dat we zijn uitgegroeid tot één van de meest betrouwbare groupage-vervoerders op Frankrijk met vaste lijndiensten op o.a. Lille, Parijs, Strasbourg, Mulhouse, Dijon, Lyon, Marseille, Bordeaux en werken hiervoor o.a. met een zeer betrouwbaar netwerk van agenten in Frankrijk. Verder hebben wij dagelijkse vertrekken naar alle bestemmingen in Frankrijk.

De kracht van Winde/GTFrance ligt vooral op het gebied van kleine distributie, groupage en deel-ladingen van en naar geheel Frankrijk. Dit houdt in dat we voor praktisch alle bestemmingen een levertijd kunnen garanderen van 24 tot 72 uur. Tevens bestaat de mogelijkheid tot expresse-vervoer voor hyperurgente leveringen. Dit per keer op aanvraag.

Onze vestiging in Rotterdam geeft ons de mogelijkheid om in te spelen op de enorme goederenstroom van en naar de havens van Rotterdam en Antwerpen. Kortom, wij adviseren U om hier ook op in te spelen door gebruik te maken van Winde/GTFrance.

 

Wij bieden per heden ca. 600 m2 extra loodsruimte aan voor tijdelijke opslag en/of crossdocking. Vraag vrijblijvend naar onze tarieven.